Tjänster

Trädgårdsrådgivning

Anlita mig för en trädgårdsrådgivning. Eller ge bort en i present.

Boka

Trädgårdsrådgivning

Saknar du inspiration eller kunskap för att planera din trädgård?  Då kan du anlita mig för en trädgårdsrådgivning! Det går även att ge bort en trädgårdsrådgivning i present.

Oavsett om du vill anlägga en stor köksträdgård för att öka familjens självförsörjning eller få till den där snygga entrérabatten som imponerar på gästerna så kan jag vara ditt stöd för att du ska få ut det mesta möjliga av din trädgård.

Utmaningarna med att planera en äldre respektive nyare trädgård skiljer sig åt, i en äldre trädgård handlar det om att på bästa sätt ta tillvara befintliga värden, t.ex. träd, buskar, murar, stenläggningar. I en ny trädgård handlar det istället om att välja riktning och börja bygga på trädgårdens ryggrad. I både den äldre och den nya trädgården underlättas arbetet av att ha en plan för i vilken ordning åtgärderna ska ske.

Vad innebär då en trädgårdsrådgivning? En trädgårdsrådgivning innebär att vi pratar igenom din trädgård; vad du önskar, vad du gillar och inte gillar och vilken trädgårdens förutsättningar är. Jag kompletterar med vilka möjligheter jag ser för din trädgård, vad som är bra att tänka på samt växtförslag. Under tiden vi diskuterar detta kan jag även ta fram en grovskiss på det vi går igenom.

Behöver du sedan skötselförslag för befintliga eller nya växter löser vi det också.

Inför en trädgårdsrådgivning är det bra om du har en eller flera utskrivna tomtkartor som vi kan skissa på under besöket.

Sannas Trädgård

Trädgårdsrådgivning

Anlita mig för en trädgårdsrådgivning. Eller ge bort en i present. Detta är vad som ingår:

Pris

2 700 kr.

Tid och uppföljning

1,5 timme. Rådgivningen inkluderar även ett uppföljande telefonsamtal om ytterligare frågor eller funderingar uppstått.

Resa

Trädgårdsrådgivningen inkluderar 1 timmes restid tur och retur. Jag utgår från Kolbäck i Västmanland. Skulle resan ta längre tid debiterar jag 700 kr / timme.

Tillägg

Du kan även lägga till timmar för ytterligare rådgivning eller designhjälp. Jag kan även hjälpa till med inköp av plantor till förmånligt pris.

Referenser

Sanna har varit till fantastisk hjälp när det gäller att skapa en vision kring min nya trädgård.

Erik JaråkerKommunikatör

Boka en Trädgårdsrådgivning

Fyll i formuläret så hör jag av mig så snart jag kan. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Formuläret är ej bindande.

Besök oss

Kolbäck, Västmanland

Maila oss

sanna@sannastradgard.se

Ring oss

073-022 71 01

Formulär

Senaste nytt

Senaste nytt från Sannas Trädgård.

PRESENTKORT

Ge bort en trädgårdsrådgivning i present

PRESENTKORT

Ge bort en trädgårdsrådgivning i present